A webáruházainkban kapható termékek biztonsága és minősége az első helyen van.

Az általunk forgamlazott termékeknek meg kell felelniük bizonyos biztonsági követelményeknek,és semmilyen módon nem veszélyeztethetik a felhasználók és mások biztonságát vagy egészségét a használat során. A feltüntetett ajánlott életkort a gyermekeknél egyes termékek esetében a Megasplet d.o.o. az importőrtől, forgalmazójától , gyártójától vagy ügynökétől kapta. A termék használatához a gyermek konkrét életkorát a gyártó határozza meg az alkalmazandó előírások és törvények, a gyermekek érzékszervi, motoros és mentális fejlettsége, valamint használt relatív korlátozásai alapján.

A termék megvásárlása előtt az ajánlott életkor és/vagy terhelés irányítja Önt. A termék kiválasztásakor vegye figyelembe a gyermek körülményeit és készségeit, erősségeit és gyengeségeit, és ennek alapján keressen olyan terméket, amely ösztönzi a gyermek feljődését az adott területen.

A termék használatakor kövesse az ajánlásokat, a gyártó biztonságos és helyes használatra vontakozó utasításait valamint az alábbi FIGYELMEZTETÉSEKET és BIZTONSÁGI UTASÍTÁSOKAT.

1. Játékok és termékek, amelyeket 36 hónaposnál fitalabb gyermekek nem használhatnak

Ne feledje, hogy egyes játékok és termékek veszélyesek lehetnek a 36 hónaposnál fiatalabb gyermekek számára, ezért ezek a termékek tartalmazzák a feltüntetettek közül egyik figyelmeztetést.

FIGYELEM! Nem alkalmas 36 hónapos kortól fiatalabb gyermekek számára.

FIGYELEM! Nem alkalmas három év alatti gyermekek számára.

Figyelmeztetés a következő grafikus kép formájában:

Ehhez a figyelmeztetéshez mellékelve vannak a veszélyek magyarázata, ami miatt szükséges az elővigyázatosság. Ez a pont nem vonatkozik azokra a játékokra és termékekre, amelyek funkciójuk, méreteik, jellemzőik, tulajdonságaik vagy egyéb érvényesk okok miatt egyértelműen alkalmatlanok a 36 hónaposnál fiatalabb gyermekek számára.

2. Játékok a szabadidős tevékenységekhez

A ”szabadidős játék” kifejezés olyan otthoni játékszert jelent, amelyben a tartószerkezet a tevékenység során mozdulatlan marad, és a játék célja, hogy a gyermekek a következő tevékenységek bármelyikét végezhessék: ugrálás, mászás, hintázás, ringatás, forgás, mászás, csúszásmászsás vagy a fent említett tevékenységek bármely kombinációja. A szabadidős tevékenységekre szánt játékokon a következő figyelmeztetés található:

FIGYELEM! Csak otthoni használatra

A kerethez rögzített szabadidős játékokat és szükség esetén egyéb szabadidős játékokat olyan utasítások kísérik, amelyek felhívják a figyelmet arra,hogy bizonyos időközönként ellenőrizni és karbantartani kell a termék fő részeit (rugók, rögzítőelemek, tartóelemek) és hangsúlyozzák, hogy esés vagy felborulás léphet fel, ha ilyen ellenőrzést nem hajtanak végre (pl.minden használat előtt ellenőrizze a termék állapotát (összeszerelés, védelem ,műanyag és vagy elektromos alkatrészek)). Rendszeresen ellenőrizze a biztonsági és alap elemeket és szükség esetén húzza meg vagy rögzítse.Ha hibát észlel, a terméket ne használja, hacsak nem javította meg. Az utasítások be nem tartása leesést, felborulást vagy egyéb károkat okozhat a terméken.) A termékhez mellékelni kell a játék helyes összeszerelésére vonatkozó utasításokat is, amelyek tartalmazzák, hogy mely alkatrészek lehetnek veszélyesek, ha nem megfelelően szerelik össze őket.A játék megfelelő felületére vonatkozó konkrét információkat is meg kell adni.

You have successfully subscribed!