ÜDVÖZÖLJÜK AZ


SZÉPSÉG ÉS ÉLETSTÍLUS

Az PinkMintLove webáruház az ötlet megvalósításaként jött létre, hogy a vásárlónak barátságos, kiváló minőségű, kényelmes és megfizethető online vásárlást nyújtsunk. Küldetésünk a ” minőség és mindenki számára a kedvező ár”, amelyel első osztályú termékeket kínálunk a szépségápolásra,a divathoz és az egészséges életmódhoz ,kedvező és versenyképes áron. Minden termék gondosan kiválasztott és minden terméknek saját története van. Küldetésünk, hogy minden vásárló számára kiváló tapasztalatot nyújtsunk, a megrendeléstől a csomag átvételéig, teljes támogatást és gondoskodni ügyfeleink elégedettségéről, még a vásárlás után is.


ÉRTÉKEK


A KEZDETEINK

Az PinkMintLove webáruház a mai igazgató Luka irányítása alatt jött létre, aki az alkalmazottakkal marketing, logisztikai, tervezési és értékesítési megoldásokat dolgozott ki, és stabil és megbízható webáruházat hoztak létre. Az online eladás növekedésével az áruház idővel bővítette a termékválasztékot és az üzleti tevékenységeket a külföldi piacokon. Ma a webáruház széles választékot kínál, megfizethető áron és eredeti termékeket az ápoláshoz és a szépségápoláshoz.


Az Pinkmintlove webáruház 17 országban működik: Szlovéniában, Horvátországban, Olaszországban, Lengyelországban, Magyarországon, Szlovákiában, Cseh Köztársaságban, Romániában, Görögországba, Németországba, Ausztriába, Bulgáriába, Litvánia, Lettország, Észtország, Spanyolország és Portugália. Új bővítésekre törekszik, ami tovább növelné a láthatóságot. Jelenleg 30 fiatal perszpektív embert foglalkoztat, mindenkinek megvan a saját feladata és mindannyian csapatként dolgoznak, hogy kiváló tapasztalatot, minőségi termékeket és az ügyfeleknek elégedettséget nyújtsonak.


+1.000.000

Több mint millió elégedett ügyfél a Megasplet d.o.o. által üzemeltetett webáruházakban


IDŐVONAL


Webáruház létrehozása - 2011

2012-2014 - Két új webáruház megnyitása

Költözés egy új és nagyobb helységbe - 2015

2015 - A webáruház bővítése Horvátországba

Felújított webáruház - 2017

2017 - A raktár és az irodák bővítése

Több mint 25 alkalmazott és külső partnerek - 2018

2018 - Több mint félmilló elküldött csomag

A webáruház bővítése Magyarországra és Lengyelországba - 2018

2019 - Költözés új és nagyobb helységbe

A webáruház bővítése Csehorszàgba - 2019

2020 - A webáruház bővítése Romániába

A raktár költözése nagyobb helyiségekbe - 2021

2021 - A webáruház bővítése Görögországba, Németországba, Ausztriába és Bulgáriába

Üzleti tevékenység bővítése Litvániába, Lettországba és Észtországba - 2022

2022 - Több mint 5 millió elküldött csomag

Üzleti tevékenység bővítése Spanyolország és Portugália - 2023


RÓLUNK

Az PinkMintLove webáruház csapata fiatal és elkötelezett, amely tisztességes üzleti, valódi és professzionális hozzáállásra törekszik az ügyfelekkel szemben. Mindegyik ügyfél ugyanolyan fontos a számunkra, valami különleges, mert új eltérő és egyedi kihívást jelent a számunkra. A webáruház a nap 24 órájában rendelkezésre áll, biztonságos fizetést, a személyes adatok védelmét, valamint gyors szállítást biztosít. Hisszük, hogy ha az ügyfél elégedett, elégedettek vagyunk mi is!


KÖVESS MINKET


NÉZD MEG A TERMÉKEINKET

Nézd meg itt

You have successfully subscribed!